FR

NL

Diensten

Onderhoud en herstellingen van de remmen, wielen, overbrenging (derailleurs, naafversnelling, ketting ...). Uitvoering van veiligheidscontrole, eenvoudig of grondig onderhoud, vervanging van onderdelen. Alles wordt aan huis uitgevoerd. Uit respect voor de planeet worden alle verplaatsingen per cargo-fiets gemaakt.

of bel 0477 53 79 55

Altijd op tijd

Uw technicus is altijd op tijd omdat hij zich (zonder geluidsoverlast of vervuilende uitstoot) verplaatst met de cargo-fiets en dus geen last heeft van files noch problemen met parkeren.

Gemakkelijk

U hoeft zich niet te verplaatsen naar een winkel of werkplaats. De fiets wordt bij u thuis hersteld.

Vertrouwbaar

Dit betekent dat alle handelingen en reparaties, in alle vertrouwen voor uw ogen gebeuren en dat de aangerekende tijd de reëel gewerkte tijd is. Ik vervang enkel wat nodig is en alleen met kwaliteitsonderdelen. Perfect voor uw portemonnee.

Tarieven 2020

Betalen kan met cash of bancontact-app

Waar ?

U woont in Anderlecht - Beersel - Drogenbos - Vorst - Linkebeek - Lot - Ruisbroek - Sint-Pieters-Leeuw - Ukkel?
Veryvelo zorgt voor uw fiets aan huis!

Uw technicus

Jacques Berghmans. Ik ben ervan overtuigd dat de toekomst van mobiliteit van de fiets afhangt. Fietsen neemt een speciale en belangrijke plaats in in mijn leven. De volgende stap was evident: een professionele opleiding te volgen (Syntra). Daardoor kon ik op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen i.v.m. e-bikes en speedelec.